Taxi

Ziekenvervoer

Taxibedrijf Scheepers verzorgt het vervoer van en naar ziekenhuizen en zorginstellingen door heel Nederland en daarbuiten.

Verder zijn er mogelijkheden om het vervoer op verzoek aan te passen naar de behoeften van de klant. Zo kan er bijvoorbeeld een vaste chauffeur of chauffeuse worden ingeroosterd. Dit geeft klanten, die toch al te maken hebben met spanningen en onzekerheid, een vertrouwd en veilig gevoel. De chauffeurs beschikken allen over ruime ervaring en goede sociale vaardigheden.

Uiteraard wordt alles in het werk gesteld om de reis van en naar het ziekenhuis zo aangenaam en comfortabel mogelijk te laten verlopen, zonder al te lange wachttijden.

Ook verzorgen wij de gehele financiele en administratieve afwikkeling met uw zorgverzekeraar (CZ, VGZ).Voor dit vervoer dient u een machtiging aan te vragen bij uw zorgverzekeraar. Onderdeze vervoersnormen vallen:

Hardheidsclausule

Verzekerden die langdurig zijn aangewezen op vervoer als gevolg van een behandeling voor een langdurige ziekte of aandoening, maar niet tot de bovenstaande groepen behoren kunnen een beroep doen op de zogenaamde hardheidsclausule. Vergoeding op grond van de hardheidsclausule is mogelijk indien uit de volgende formule een uitkomst volgt van 250 of hoger:

Duur behandeling (aantal maanden, met een minimum van 5 maanden) x frequentie (aantal keren per week, met een minimum van 2 per weerk) x afstand (in kilometers, minimaal 25 kilometer).

Een aanvraagformulier kunt u vinden onder de button "Nuttige Links"

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? U kunt ons geheel vrijblijvend bellen op onderstaand nummer. Taxibedrijf Scheepers werkt samen met ZorgvervoerMiddenLimburg.